Malzemeler

  • Yarım kilo palamut
  • 1 soğan
  • 1 limon
  • 1 domates
  • Zeytinyağı
  • Pul biber

Hazırlanışı

  • Temizleyip dilimlediğiniz balıkları kurulayın.
  • Soğanları yarım ay, limonları halka şeklinde doğrayın.
  • Soğan, limon, zeytinyağı ve pul biberin olduğu bir karışım yaratın.
  • Balıkları içine koyup 30 dakika bekletin. Arada karıştırarak karışımın balığa daha iyi geçmesini sağlayın.
  • Daha sonra düzenli bir şekilde tepsiye dizin ve dilimlediğiniz domatesleri yerleştirin.
  • Güzel bir tat vermesi için defneyaprağı ve maydanoz da koyabilirsiniz.
  • Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 45 dakika pişirin. Afiyet olsun.