Malzemeler

  • 2 yumurta
  • Yarım su bardağı tam buğday unu
  • Yarım su bardağı süt
  • Yarım su bardağı bal kabağı püresi
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu

Üzeri için

  • Muz
  • 2 tatlı kaşığı bal

Hazırlanışı

  • Yumurta, un, süt, kabartma tozu, haşlayıp püre haline getirdiğiniz bal kabağını iyice karıştırın.
  • Elde edilen karışımı üç eşit parçaya bölün.
  • Yağsız tavaya bir kepçe yardımıyla ince olacak şekilde yayın.
  • Kısık ateşte önce bir yüzünü sonra parçalanmayacak şekilde çevirerek arka yüzünü pişirin.
  • Pişmiş kreplerden birini tabağa yerleştirin ve ılındıktan sonra üzerine dilimlenmiş muzları koyun.
  • Üzerine biraz bal gezdirin. Üstünü pişmiş kreple kapatın ve bu krepe de aynı işlemi uygulayın. Krepleriniz hazır. Afiyet olsun.